Horoskopy pro kočičky

03.07.2013 14:35

Horoskopy pro kočičky

Kočky v beranu (21. 3. – 20. 4.)

 Kočky narozené ve znamení berana jsou velmi činorodé, bojovné a soutěživé, ale mohou být i agresivní. Jako mazlíčci jsou vznětliví, netrpěliví a sebestřední. Jejich nespoutaná energie se projevuje leckdy proti zavedenému řádu domácnosti. Nikdy nespí na vavřínech a jsou neustále ve střehu. Jsou to také velcí parádníci a proto si neváhají svůj kožíšek čistit i více jak 5x denně. Z jejich vrozené bojovnosti vyplývá i jejich majetnictví, takže pokud si pořídíte domů kočičího mazlíčka ve znamení Berana, budete se muset smířit s tím, že další zvířátko už k vám nepřijde

 

 

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Kočičí mazlíčci narození ve znamení Býka mají rádi vše, co je hezké, pohodlné a trvalé. Jsou velmi mlsní a mají rádi rafinovaná jídla. Někdy mívají sklon přibírat na váze. Jsou velmi citliví, ztrátu svého člověka nesou velmi těžce stejně, jako jim jakákoliv sebemenší hádka způsobí citové trauma. Nejraději mají, když se mohou svému pánovi stulit k nohám a být mu nablízku. Pro jejich vrozenou citlivost je vhodné u nich nikdy nešetřit chválou a láskyplným slovem. 

 

Když je kočka v blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Máte li doma kočičku ve znamení Blížence, zkuste si nyní udělat více času. Rozhodně bude vaši přítomnost dost vyžadovat. Nebo udělejte dobrý skutek a pořiďte jí kamaráda. Určitě by ale neměla být sama moc často. Mohlo by se stát, že se strádání v tomto směru nemuselo vyplatit.

 

 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Kočky narozené ve znamení Raka potřebují ke svému spokojenému životu harmonický domov. Potřebují své místečko, které bude patřit jen jim a odkud vás budou moci neustále sledovat. Jsou nedůvěřivými introverty a dokáží navázat přátelství až po delší době. Pak projevuji velké pouto, které pro ně mnoho znamená a nesnesu zlobu..

 

 

Kočky ve lvu (23. 7. – 22. 8.)

Kočičí mazlíčci pod nadvládou Lva jsou rádi obdivováni a opečovávaní. Někdy se může zdát, že jsou až nafoukaní a namyšlení. Velmi hrdě přinesou například ulovenou myšku, ale chtějí být i náležitě pochváleni. V případě přehlédnutí jim způsobíte neskutečnou urážku a ponížení. I přes tyhle negativní vlastnosti umí být velmi štědří a laskaví. Dokáží soucítit skoro s každým a jsou pak dokonalí společníci. 

 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zkuste nahlédnout na náš portál do sekce „péče a zdraví koček.“ Máte li doma kočičku ve znamení Panny, budete to potřebovat. Zaměřte se ale hlavně na oblast tlamičky. Sledujte zoubky a dásně. Pokud cokoliv nebude standardní, měli byste neprodleně vyhledat veterinární ošetření.

 

 

Kočičí váhy (23. 9. – 23. 10.)

Kočičky ve znamení Vah budou tak trochu náladové, ale jinak celkem v pohodě. V každém případě se jí pokuste vyjít trochu vstříc, pokud zjistíte, že není ve své kůži. Možná na sebe bude chtít jen trochu upozornit, nebo se prostě jen nudí. V každém případě neodmítejte nic striktně.

 

 

 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou pověstní tím, že pokud se cítí ohroženi, okamžitě mrsknou svým jedovým ocasem. Pokud máte doma kočičku v tomto znamení, pozor na to, v jakém bude zrovna rozpoložení. Pokud totiž nebude mít náladu, mohlo by se stát, že její drápky nebo zoubky otisknou tam, kam nemají.

 

 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Kočky ve znamení střelce jsou velmi zvídavé. Stačí jen chvíli nechat pootevřené dveře a vydají se prozkoumat nový svět. K tomu je vede jejich touha po svobodě a nezávislosti. Od mládí bývají velmi samostatné, odvážné až nezkrotné. Všude vlezou a vše musí prozkoumat, ale stejně se vždy vrátí do tepla svého domova a k plné misce. Jsou velmi inteligentní a mají pevné zdraví, díky svému temperamentu si udržují skvělou kondici a dožívají se vysokého věku..

 

 

Když je kočka i kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Velmi citovou vazbu ke svým lidem si dokáže navázat thajská kočka. Svého člověka prostě miluje a to nade vše. Pokud máte doma Kozoroha, připravte se na to, že jeden z členů rodiny bude velmi upřednostňován před ostatními, ale nic není zadarmo. Bude chtít, aby jí její důvěru vracel.

 

 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Na kočičí Vodnáře pozor. Jejich inteligence je na velmi vysoké úrovni a rozhodně to nenechají jen tak. Budou vymýšlet spoustu věcí a některé by se dvounožcům moc hodit nemusely. Proto bude lepší mít to pod kontrolou a trochu se snažit je vést. Prostě je zkuste něco zajímavého a užitečného naučit.

 

 

Kočičí ryby (21. 2. – 20. 3.)

Srst a kůže jsou u koček často opomíjeny, protože jak známo, dokážou se o čistotu kožíšku postarat samy. Ale pozor, pokud máte doma kočičku ve znamení Ryb, hlídejte právě toto. Bude to její citlivé místo a rozhodně byste neměli nic podceňovat. Zkuste i nějakou koupel, přežije to.